E-kniha Uzení, nakládání a konzervování masa

Ukázka ke stažení

Mobi   ePUB   PDF

Rok vydání
2012
Stránek
128
Formáty
Mobi, ePUB, PDF
Vydavatel
Grada
Distributor
Radioservis a.s.
ISBN
978-80-247-4266-3
EPUB EAN
9788024782102
PDF EAN
9788024782096
Autor knihy

Uzení, nakládání a konzervování masa

Uzení, nakládání a konzervování masa

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.
212 Kč
Rok vydání
2012
Stránek
128
Formáty
Mobi, ePUB, PDF
Vydavatel
Grada
Distributor
Radioservis a.s.
ISBN
978-80-247-4266-3
EPUB EAN
9788024782102
PDF EAN
9788024782096
Autor knihy